fbpx

Nissan Ariya

Lansare la finalul anului 2021.

Începutul unei noi ere!

Design

Viitorul prinde contur

Noul crossover electric Nissan Ariya va fi lansat pe piață la finalul anului 2021 și reprezintă cea mai pură expresie a mobilității inteligente Nissan. O manifestare inedită de putere de la interior către exterior. Tu. Eu. Noi toti. Mergem mai departe, cu mai multă experiență, precizie și stil.

Interior

Design desprins din viitor

Nissan ARIYA este primitor și luminos, astfel încât să te simți comod și în siguranță. Dacă vrei extra spațiu de câțiva centimetri, glisează înapoi consola centrală. Pardoseala plată adaugă senzația de libertate, în timp ce lumina ambientală creează o atmosferă plăcută.

Senzații neașteptate, 100% electric

Datorită celor două motoare electrice, versiunea e-4ORCE cu tracțiune integrală pornește instantaneu, livrând o putere de până la 100% roților din față sau din spate. Putere ce îmbunătățește toate performanțele – tracțiunea în orice condiții climatice, confortul și stabilitatea în viraje, în timp ce e-Pedal face totul mai distractiv.

SIMTE EMOȚIA PERFORMANȚEI

E-PEDAL™

Accelerezi, frânezi sau oprești complet cu o singură pedală.Tehnologia fără efort e-Pedal™ este exact ceea ce ai nevoie la Noul Nissan ARIYA. Este simplă, distractivă și îți oferă și mai mult control. 

ÎȚI OFERĂ AJUTOR ORI DE CÂTE ORI AI NEVOIE

PROPILOT

Activează Nissan ProPILOT și te va menține în centrul benzii de circulație, îți va arăta unghiurile pe care nu le vezi, va accelera, va încetini și te va ajuta în traficul aglomerat și pe drumurile cu o singură bandă de circulație.

VEZI MAI MULTE ÎN JURUL TĂU

PARCAREA PROPILOT

Uită de parcare și lasă tehnologia ProPILOT Park să facă munca pentru tine. Fără ajutorul mâinilor sau al picioarelor – stai relaxat și bucură-te de priveliște. Cu Noul Nissan ARIYA parcarea devine un spectacol la care tu ești invitatul special.

Dorești mai multe informații despre Nissan Ariya?

Companie Dacia și Nissan: SERVICE AUTOMOBILE S.A.

Cod fiscal (CUI): RO6821692

Companie Renault: CORAMEX S.R.L.

Cod fiscal (CUI): RO2118623

Adrese locații

Deva, jud. Hunedoara:

Hațeg, jud. Hunedoara:

Caransebeș, jud. Caraș-Severin:

Ultimele noutăți

© 2024 Coramex by Service Automobile S.A., toate drepturile rezervate.
Site realizat de Rad Media.

Fii la curent cu cele mai noi informații despre marca ta favorită!