fbpx

NOUL Renault Arkana

de la 26.250 EUR (TVA inclus)

Un SUV Hybrid inconfundabil

5 locuri confortabile, conectivitate și comportament dinamic. 20 de sisteme avansate de asistență pentru șofer. Autonomie de până la 1000km. Condus în modul electric până la 80% din timp, în oraș. De la 4,7l/100 km.

Dorești mai multe informații despre Noul Arkana?

E-Tech full hybrid 145 CP

Un sistem cu 4 camere redă mediul înconjurător al vehiculului Arkana E-Tech full hybrid la 360°, astfel încât să poți efectua manevrele fără efort.

ecran multimedia de 9,3” și servicii easy link cu conectare online

Cu sistemul Easy Link și ecranul său de 9,3”*, te poți conecta ușor la serviciile Google. Redarea interfeței telefonului prin Android Auto™ și Apple CarPlay™ oferă acces direct de pe ecranul central la aplicații, liste de redare, contacte și favorite.

camere video 360°

Un sistem cu 4 camere redă mediul înconjurător al vehiculului Arkana E-Tech full hybrid la 360°, astfel încât să poți efectua manevrele fără efort.

asistență activă pentru șofer

Te poți urca liniștit la volan, cu acest sistem de asistență care combină pilotul automat adaptiv cu sistemul Stop & Go și funcția de centrare pe banda de deplasare. Calculează distanța optimă de oprire și controlează corespunzător viteza Noului Renault Arkana E-Tech full hybrid. Când traficul încetinește, sistemul permite vehiculului să se oprească și să repornească automat. Pentru siguranță, sistemul menține vehiculul centrat pe banda de deplasare.

sistem de frânare în situații de urgență

Acest sistem de asistență pentru șofer te avertizează dacă există un risc de coliziune cu un vehicul, un biciclist sau un pieton. Pentru a evita o coliziune, sistemul activează frânarea de urgență, dacă eziți sau nu reacționezi suficient de rapid.

Companie Dacia și Nissan: SERVICE AUTOMOBILE S.A.

Cod fiscal (CUI): RO6821692

Companie Renault: CORAMEX S.R.L.

Cod fiscal (CUI): RO2118623

Adrese locații

Deva, jud. Hunedoara:

Hațeg, jud. Hunedoara:

Caransebeș, jud. Caraș-Severin:

Ultimele noutăți

© 2024 Coramex by Service Automobile S.A., toate drepturile rezervate.
Site realizat de Rad Media.

Fii la curent cu cele mai noi informații despre marca ta favorită!