fbpx

Gama Nissan

Viitorul prinde contur

Gama completă

Descoperă Nissan

Despre Nissan

Fondată în 26 decembrie 1933 compania multinațională japoneză Nissan este un producător de autoturisme cu sediul în Nishi -ku, Yokohama. Compania își vinde autoturismele sub marca Nissan, Infiniti și Datsunbrands cu produse de tuning de performanță, denumite Nismo.

Din 1999, Nissan a făcut parte din Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi, un parteneriat între Nissan din Japonia, Mitsubishi Motors din Japonia și Renault din Franța.

În 2013, Nissan a fost al șaselea cel mai mare producător de automobile din lume, după Toyota, General Motors, Grupul Volkswagen, Hyundai Motor Group și Ford. Luate împreună, Alianța Renault-Nissan va fi al patrulea cel mai mare producător de automobile din lume.

Nissan este principalul brand japonez în China, Rusia și Mexic. În 2014, Nissan a fost cel mai mare producător de automobile din America de Nord.

Nissan este cel mai mare producător de vehicule electrice din lume, cu vânzări globale de peste 275.000 de vehicule electrice, începând cu mijlocul lunii decembrie 2016.

Cel mai bine vândut vehicul al fabricantului de automobile este Nissan Leaf, o mașină electrică și cea mai bine vândută mașină electrică de ultimă generație din istorie; mai mult de 300.000 au fost vândute la nivel mondial în ianuarie 2018. Printre modelele Nissan populare în Romania se numără Nissan Juke, Nissan Qashqai, Nissan X-Trail.

Companie Dacia și Nissan: SERVICE AUTOMOBILE S.A.

Cod fiscal (CUI): RO6821692

Companie Renault: CORAMEX S.R.L.

Cod fiscal (CUI): RO2118623

Adrese locații

Deva, jud. Hunedoara:

Hațeg, jud. Hunedoara:

Caransebeș, jud. Caraș-Severin:

Ultimele noutăți

© 2024 Coramex by Service Automobile S.A., toate drepturile rezervate.
Site realizat de Rad Media.

Fii la curent cu cele mai noi informații despre marca ta favorită!