fbpx

Nissan Juke

Crossover-ul coupe

Design

UN COUPÉ CU CARE DAI LOVITURA

Linii suple, lumini dramatice, accente incitante de design, jante din aliaj de 19″. Noul design Nissan JUKE este îndrăzneț și creează o aerodinamică elegantă care vă permite să tăiați aerul pentru a avea un consum eficient de combustibil și o plimbare liniștită.

Interior

Spațiul tău personal

Noul design revoluționar Nissan Juke crează un interior focalizat, asemănător cu un cockpit. De la design-ul captivant până la tabloul său de instrumente ușor navigabil, noul Nissan Juke te pune în centrul performanțelor palpitante. Și totuși, este totodată spațios, aerisit, și cu vizibilitate deosebită.

Dorești mai multe informații despre Nissan Juke?

VIITORUL ESTE AICI

TEHNOLOGIA PROPILOT

Disponibilă pe transmisia DCT, tehnologia ProPILOT ajută noul Nissan JUKE să păstreze o distanță prestabilită față de mașina din față, în funcție de fluxul de trafic. Poate ajunge chiar la o oprire completă și poate reveni la viteza anterioară când traficul începe să se miște din nou. Pe șosea, ProPILOT te ajută să rămâi centrat pe bandă pe drumurile în linie dreaptă și chiar prin curbele ușoare.

MOBILITATEA INTELIGENTĂ NISSAN

ADVANCED SAFETY ȘI DRIVER ASSIST

De la citirea indicatoarelor rutiere până la localizarea vehiculelor din unghiul tău mort, chiar și recunoașterea pietonilor sau a bicicliștilor care ți-ar putea ieși în cale, noul Nissan JUKE are grijă de tine.

MONITOR INTELLIGENT AROUND VIEW

PARCHEAZĂ CA UN PROFESIONIST

Nu ai de ce să te temi de niciun loc de parcare. Around View Monitor este un sistem de camere care îți oferă o vedere panoramică asupa mașinii, cu focalizare selectată pe față și spate și vizualizări de la nivelul bordurii pentru a te ajuta să parchezi cu încredere și control.

Companie Dacia și Nissan: SERVICE AUTOMOBILE S.A.

Cod fiscal (CUI): RO6821692

Companie Renault: CORAMEX S.R.L.

Cod fiscal (CUI): RO2118623

Adrese locații

Deva, jud. Hunedoara:

Hațeg, jud. Hunedoara:

Caransebeș, jud. Caraș-Severin:

Ultimele noutăți

© 2024 Coramex by Service Automobile S.A., toate drepturile rezervate.
Site realizat de Rad Media.

Fii la curent cu cele mai noi informații despre marca ta favorită!