fbpx

Nissan Navara

Pick-Up-ul mai robust și mai inteligent ca niciodată

de la 32.520 EUR

Design

PICK-UP-UL PERFECT ÎN ORICE SITUAȚIE

În funcție de nevoile tale sau de ce îți dorești, Navara este disponibilă în două configurații: King Cab sau Double Cab. Construită pe un șasiu foarte solid, ambele variante oferă spații interioare generoase, bene spațioase și dimensiuni exterioare compacte care le fac atât vehicule adaptate pentru oraș, cât și pentru experiențe off-road.

Interior

ROBUSTĂ LA EXTERIOR, RAFINATĂ LA INTERIOR

Cu Navara, descoperă un interior premium cu echipamente de lux și tehnologii avansate care vor intensifica experiența ta de conducere.

Dorești mai multe informații despre Nissan Navara?

Mai sigur și mai plăcut la condus

CUCEREȘTE ȘOSELELE, DAR ȘI TERENURILE ACCIDENTATE

Fie că este vorba despre cele mai inaccesibile zone ale țării sau despre jungla de beton a orașelor, Nissan Navara este întotdeauna în elementul său. Există trei moduri de a-l conduce: 4WD High pentru teren accidentat, 4WD Low pentru circumstanțe dificile off-road, nisip, zăpadă sau noroi adânc și 2WD pentru deplasarea pe asfalt. Cu dotari precum Hill Start Assist (Asistență la pornirea din rampă) și Hill Descent Control (Asistență la coborârea în pantă), acest pick-up este întotdeauna pregătit pentru orice provocare și oferă o tracțiune excelentă.

Asistență la portnirea din rampă

Asistența la pornirea din rampă împiedică vehiculul să ruleze înapoi atunci când pornești de pe loc pe plan înclinat. Pur și simplu frânează suficient cât să îți permită să miști piciorul de pe frână.

Asistență la coborârea din pantă

Coborârea chiar pe suprafețele cele mai abrupte nu este o problemă pentru Navara 4×4. Asistența la coborârea în pantă menține o viteză și o frânare constantă care te ajută să ajungi în siguranță la baza oricărei pante.

Diferențial blocabil electronic

Nissan Navara este dotat cu diferențial blocabil electronic care poate distribui puterea în mod egal către ambele roți din spate crescând tracțiunea și făcând posibilă deplasarea în orice condiții.

Mai sigur și mai plăcut la condus

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Sistemul Intelligent Driving te aduce mai aproape de Navara-ul tău şi te ajută să deţii controlul pentru călătorii mai captivante şi mai sigure.

CHEIA INTELIGENTĂ

Cu cheia inteligentă Nissan poți să deschizi Nissan Navara prin simpla apăsare a unui buton aflat pe mânerul portierei, fără a scoate cheia din buzunar sau din geantă.

BUTONUL START AND STOP

Nu mai este nevoie să scotocești după chei. Pornește motorul și demarează fără să scoți cheia din geantă sau din buzunar.

SCAUNE FAȚĂ ÎNCĂLZITE

Te încălzesc pe tot parcursul călătoriei tale. Chiar dacă afară este totul înghețat, te vei simți confortabil cu o simplă atingere a unui buton.

RAFINAMENT INTERIOR

ELEGANȚĂ ȘI CONFORT

CAPACITATE DE TRACTARE

până la 3500 KG

SARCINĂ UTILĂ

până la 1045 KG

GARANȚIE

5 ANI / 160 000 KM

Companie Dacia și Nissan: SERVICE AUTOMOBILE S.A.

Cod fiscal (CUI): RO6821692

Companie Renault: CORAMEX S.R.L.

Cod fiscal (CUI): RO2118623

Adrese locații

Deva, jud. Hunedoara:

Hațeg, jud. Hunedoara:

Caransebeș, jud. Caraș-Severin:

Ultimele noutăți

© 2021 Coramex by Service Automobile S.A., toate drepturile rezervate.
Site realizat de Rad Media.

Fii la curent cu cele mai noi informații despre marca ta favorită!