fbpx

Nissan Qashqai

The Ultimate Crossover

O experiență electrificată unică, acum fără conectare

Bucură-te de o experiență de conducere electrificată captivantă. Nissan e-POWER este o tehnologie unică care asigură un răspuns mai rapid, un nivel mai redus de zgomot și o eficiență sporită în traficul urban. Bateria este încărcată de un motor pe benzină, nemaifiind astfel necesară conectarea la o sursă de alimentare electrică. Qashqai este prevăzut, de asemenea, cu un grup motopropulsor mild hybrid – un motor pe benzină avansat, sprijinit de un generator electric cu răspuns rapid și disponibil în modurile 2WD și 4WD (1).

Încă o dată ca nimeni altul

Apreciat pentru design-ul său, Qashqai surprinde încă o dată cu o nouă abordare: linii îndrăznețe și proporții robuste, lumini LED inteligente și jante masive din aliaj de 20 inch. Varietatea de culori mai extinsă decât pentru orice alt SUV îți permite configurații unice, adaptate stilului personal.

Interior

Practic poate fi și atractiv

Vă puteți instala confortabil în scaunul în piele Nappa (*) și activa opțiunea de masaj pentru scaunului șoferului și al pasagerului. Lăsați-vă captivat de afișajul digital personalizabil și de conectivitatea avansată . Priviți cât de spațios este interiorul!

Culori

Culori Nissan QashQai

Mai multe culori decât pentru orice alt crossover și o schemă de personalizare în două tonuri, care accentuează liniile coupe ale caroseriei. Mai multe opțiuni, pentru un stil unic!

Asistent de conducere

High-tech dă o mână de ajutor

Tehnologiile Nissan te fac să te simți mai încrezător și mai conectat la fiecare călătorie. Vei conduce cu mai multă conștientizare și poți avea asistență atunci când ai nevoie.

ProPILOT cu Navi-Link

Fă drumul mai ușor, menținând distanța prestabilită și banda. Cu noua caracteristică Navi-Link, poți seta viteza potrivită.

Afișaj Head-Up (HUD)

HUD-ul afișează informații, cum ar fi semnele de limită de viteză, în câmpul vizual al șoferului printr-o proiecție a imaginii pe parbriz.

Cabină digitală de 12,3”

Cu diverse opțiuni personalizabile, grupul de indicatori de 12,3 inchi vă permite să personalizați afișajul la stilul personal.

Conducere asistată și tehnologii de siguranță

O suită completă de tehnologii care privesc peste tot în jurul tău.

Dorești mai multe informații despre Nissan Qashqai?

Conectivitate

CONECTEAZĂ-TE CU LUMEA DIN JURUL TĂU

Soluțiile inteligente de conectivitate permit ca lumea din jur să fie la distantă de un clic sau de o comandă vocală. Iar tehnologiile inteligente ale smartphone-ului și încărcarea wireless fac ca totul să fie și mai simplu.

ÎNCĂRCARE FĂRĂ FIR

Utilizați aplicația NissanConnect Services pentru a bloca și debloca ușile de la distanță, a aprinde luminile și a acționa claxonul.

ASISTENTUL PERSONAL CONTROLAT VOCAL

Amazon Alexa ® și Google Assistant ™ vă permit să interacționați cu mașina dvs. din confortul casei dvs.

ALERTE INTELIGENTE

Primiți alerte atunci când vehiculul dvs. părăsește o limită geografică, sau depășește o anumită limită de viteză.

HĂRȚI ÎMBUNĂTATE ȘI TRAFIC LIVE

Noul Qashqai îți permite să îți planifici călătoria folosind hărțile TomTom®. Poți să actualizezi în mod constant traseul pentru a te menține departe de blocajele de trafic.

Companie Dacia și Nissan: SERVICE AUTOMOBILE S.A.

Cod fiscal (CUI): RO6821692

Companie Renault: CORAMEX S.R.L.

Cod fiscal (CUI): RO2118623

Adrese locații

Deva, jud. Hunedoara:

Hațeg, jud. Hunedoara:

Caransebeș, jud. Caraș-Severin:

Ultimele noutăți

© 2024 Coramex by Service Automobile S.A., toate drepturile rezervate.
Site realizat de Rad Media.

Alege o experiență electrificată unică și captivantă, fără conectare prin cablu, cu noua tehnologie e-POWER disponibilă acum pentru modelul QASHQAI

e-POWER

Beneficiază de o experiență de conducere diferită

Experimentează plăcerea de a conduce un autovehicul electric cu e-POWER, noul grup motopropulsor din dotarea modelului Qashqai. Nu este nevoie de reîncărcare. Această tehnologie unică este diferită de un motor hibrid tradițional. Include un motor pe benzină care reîncarcă în permanență o baterie ce alimentează un motor electric cu răspuns mai rapid. Beneficiază astfel de o conducere mai silențioasă, cu un consum mai mic de carburant.

La semafor, în intersecții sau în timpul manevrelor de depășire, e-POWER oferă o accelerare rapidă, uniformă, ideală pentru conducerea în oraș, totul de la o gamă de turații reduse, pentru o călătorie silențioasă și eficientă. Selectează modul de conducere adecvat pentru situația din trafic: modul D (Drive), potrivit pentru orice situație de conducere și B (Braking), pentru un nivel ridicat de frânare regenerativă, un consum redus de carburant și o uzură redusă a plăcuțelor de frână în oraș.

Selectarea modului de conducere e-Pedal Step facilitează conducerea pentru călătorii mai simple și mai confortabile, permițându-ți să accelerezi și să decelerezi folosind o singură pedală.

Oferind un răspuns instantaneu, un nivel redus de zgomot și accelerare uniformă, e-POWER reduce consumul de carburant la oprirea/pornirea în trafic aglomerat și la deplasarea cu viteză mică, asigurând o experiență de conducere mai confortabilă și mai plăcută în oraș. 

MILD HYBRID

Conducerea eficientă nu a fost niciodată atât de simplă

Eficiență și entuziasm

O motorizare mild hybrid reduce consumul de carburant al unui SUV comparativ cu un motor pe benzină convențional, în special în traficul urban, precum și emisiile de CO2 în timpul conducerii. Sistemul mild hybrid include o baterie cu litiu care stochează energia recuperată în timpul frânării. Energia recuperată sprijină sistemele electrice ale autovehiculului, permițând activarea sistemului Start/Stop în mai multe situații pentru a reduce consumul de carburant și emisiile totale de CO2 [2]. În plus, aluminiul folosit pentru uși, capotă și aripi a permis reducerea greutății și îmbunătățirea performanței.

Transmisii disponibile

Alege cum să te distrezi. Preia controlul asupra Qashqai-ului tău cu transmisia manuală cu 6 trepte. Dacă preferi automata, transmisia  Xtronic de ultimă generație a lui Qashqai îți oferă o conducere lină, în timp ce paletele de schimbare montate pe volan îți permit să te bucuri de un control mai mare.

PERFORMANȚA QASHQAI

Descoperă tehnologiile de conducere unice ale modelului Qashqai

Rulează videoul

Fii uimit de experiența de condus dinamică și captivantă oferită de Qashqai, cu o combinație între tehnologia unică mild hybrid a lui Qashqai, sistemul de propulsie 4WD și 5 moduri de condus, se va dovedi capabil în orice situație.Te vei simți obligat să faci un test drive după vizionare!

Încă o dată ca nimeni altul

Întotdeauna lider în design, Qashqai aduce SUV-ului cu proporții musculare o nouă viziune. Cu siguranță vei ieși în evidență.

CARACTERISTICI EXTERIOARE

Un design la fel de îndrăzneț ca și Qashqai

Cu iluminare LED strălucitoare, jante masive din aliaj de 20 inchi și linii elegante asemănătoare unui coupe.

INFORMAȚII TEHNICE

Dimensiuni Nissan QASHQAI: Exterior și Interior

Un interior spațios și un exterior prietenos cu orașul pentru o manevrabilitate ușoară. Și cu spațiul generos de portbagaj cu acces ușor, poți aduce ce vrei tu, și pe cine vrei tu.

A - LUNGIME TOTALĂ - 4,428 M

B - AMPATAMENT - 2,666 M

C - LĂŢIME TOTALĂ - 1,839 M (CU OGLINZILE DESCHISE)

D - ÎNĂLŢIME TOTALĂ - 1,606 M

Confort de Crossover

Flexibilitatea unui crossover combinată cu o experiență premium care este un pas înainte. Qashqai este mixul perfect.

INTERIOR PREMIUM

Sanctuarul tău personal

O senzație creată la fiecare punct de atingere, masajul scaunelor din față și sunetul dat de boxele Bose este captivant. S-ar putea să nu vrei să mai pleci din mașină niciodată.

SPAȚIU CARGO

 

Accesul ușor se întâlnește cu designul inovator

Indiferent ce aduce ziua, Qashqai se adaptează planurilor tale.

Fii la curent cu cele mai noi informații despre marca ta favorită!