fbpx

Nissan X-TRAIL e-Power

Pentru mai multe aventuri în familie

e-POWER. Experiență electrificată unică, fără conectare la priză

Nissan e-POWER reprezintă o tehnologie electrică unică, ce include un motor pe benzină cu un consum redus de carburant, care încarcă o baterie. Rezultatul este o conducere cu răspuns prompt și un nivel mai redus de zgomot, fără a fi nevoie de conectarea autovehiculului la o sursă electrică sau de reîncărcare. Este disponibilă și ca e-4ORCE AWD, oferindu-ți și mai multă putere și o manevrare mai stabilă. Ambele tehnologii îți permit o experiență de condus asemănătoare celei oferite de un vehicul electric, doar că fără cutia de viteze. Tehnologiile unice cu care este prevăzut Nissan X-Trail oferă o performanță mult mai ridicată în comparație cu un autovehicul hibrid standard.

Designul și aventura merg mână în mână

Se face imediat remarcat datorită farurilor LED elegante și impunătoarelor guri pentru fluxul de aer din partea frontală. Nissan X-Trail are un aspect la fel de avansat ca și tehnologia pe care se bazează. Aventuros. Captivant.

Interior

Autovehiculul electrificat cu 5 sau 7 locuri, cu spațiu pentru toți și toate

Cu locuri pentru până la 7 persoane vă luați la revedere de la certurile privind cel mai bun loc. Rămâiconectat utilizând porturile USB din față și spate și aranjezi cu ușurință zona de încărcare pentru a se potrivi aventurii tale, cu plăcile inovatoare pentru bagaje, ce oferă până la 16 configurații de depozitare.

Siguranță și asistență la conducere

Tehnologia avansată îți vine în ajutor

Imagineză-ți cum ar fi să ai alături un copilot inteligent în orice deplasare. Unul care te avertizează, te ajută să parchezi, să menții banda și multe altele. Privește mai îndeaproape tehnologiile Nissan

22TDIEULHD_XT_006_pace303.jpg.ximg.l_full_h.smart

PÂNĂ LA 35 INCI DE INFOTAINMENT

Urmărește indicațiile pe un ecran de bord complet digital de 12,3”, pe ecranul 12,3” al sistemului NissanConnect și primește avertizări pe afișajul de pe parbriz de 10,8”.

22TDIEULHD_XT_020_pace402.jpg.ximg.l_full_h.smart

ASISTENȚĂ LA CONDUCERE PROPILOT

Sistemul de asistență ProPILOT este conectat acum cu sistemul de navigare, permițându-ți să adaptezi conducerea la numeroase situații din trafic.

22TDIEULHD_QQ_MILDHYB_011-d.jpg.ximg.l_full_h.smart

SISTEM INTELIGENT CU VEDERE LA 360 DE GRADE

Parchează mai ușor cu o vedere la 360 de grade a perimetrului din jurul mașinii, cu imagini din față, spate și bordurile laterale afișate pe ecranul divizat și alerte privind obiectele aflate în mișcare în apropiere.

Află mai multe informații despre Nissan X-Trail

Conectivitate

CONECTEAZĂ-TE CU LUMEA DIN JURUL TĂU

Ecranul mare de înaltă rezoluție de 12.3” al noului X-Trail și aplicația NissanConnect Services te vor ajuta să te conectezi la listele de redare și la aplicațiile preferate, să stabilești destinația și multe altele.

22TDIEULHD_XT_010b_pace013-d.jpg.ximg.l_full_h.smart

INFORMAŢII DE NAVIGARE

Ecranul tactil HD de 12.3” este portalul tău către NissanConnect – găsește drumul cu ușurință prin navigarea intuitivă, hărți îmbunătățite, informații din trafic în timp real și multe altele.

22TDIEU_XT_Digit_001_pace014-d.jpg.ximg.l_full_h.smart

CONECTEAZĂ-TE LA NISSAN DIN LOCUINȚA TA

Interacționează de la distanță cu autovehiculul tău X-Trail datorită dispozitivelor de asistență prin comenzi vocale, Google sau Amazon (Alexa) și aplicațiilor de pe smartphone (indisponibil în limba română). Caracteristicile includ trimiterea destinației și multe altele.

22TDIEULHD_XT_010_pace015-d.jpg.ximg.l_full_h.smart

ASISTENTUL PERSONAL VIRTUAL DIN MAȘINĂ

Utilizează comenzile vocale pentru a da comenzi în mașină datorită controlului vocal Nissan și asistentul Alexa încorporat. Spune doar „Hello, Nissan” și apoi cere un punct de interes și multe altele (indisponibil în limba română).

Companie Dacia și Nissan: SERVICE AUTOMOBILE S.A.

Cod fiscal (CUI): RO6821692

Companie Renault: CORAMEX S.R.L.

Cod fiscal (CUI): RO2118623

Adrese locații

Deva, jud. Hunedoara:

Hațeg, jud. Hunedoara:

Caransebeș, jud. Caraș-Severin:

Ultimele noutăți

© 2024 Coramex by Service Automobile S.A., toate drepturile rezervate.
Site realizat de Rad Media.

NOUL X-Trail e-POWER. Pentru un condus plin de senzații.

Experimentează plăcerea de a conduce un autovehicul electric cu e-POWER, noul grup motopropulsor din dotarea modelului Qashqai. Nu este nevoie de reîncărcare. Această tehnologie unică este diferită de un motor hibrid tradițional. Include un motor pe benzină care reîncarcă în permanență o baterie ce alimentează un motor electric cu răspuns mai rapid. Beneficiază astfel de o conducere mai silențioasă, cu un consum mai mic de carburant.

e-POWER

O experiență de condus electrificată unică, acum fără conectare. Tehnologia NISSAN e-POWER

Adaptabil și pregătit oricând ești gata de drum – fără a fi necesară conectarea la o sursă de alimentare pentru reîncărcare

Cu sistemul e-POWER, continuăm să fim deschizători de drumuri. Sistemul e-POWER este o tehnologie electrificată unică pentru o performanță adaptabilă și silențiozitate, de la un motor pe baterie, încărcată continuu de un motor pe benzină cu consum redus [1]. Fără surse de alimentare, fără nevoie de reîncărcare, pur și simplu performanță eficientă și remarcabilă în mediul urban.

E-4ORCE

O experiență de condus electrificată: tehnologia e-POWER cu tracțiune integrală. Aceasta este tehnologia Nissan e-4ORCE

Tehnologia e-POWER cu tracțiune integrală e-4ORCE

Tu și pasagerii tăi vă veți bucura de plăcerea maximă de a conduce, oferită de acestă experiență de condus puternică și fluidă, acum electrificată. e-4ORCE de la Nissan este o tehnologie electrificată AWD unică, ce oferă echilibrul perfect între putere și control imbatabil. Nu trebuie să vă mai faceți griji datorită unei tracțiuni superioare și a unei manevrări mai stabile.

Selectorul de viteze electronic e-Shifter: Transmisie automată

Selectorul de viteze electronic e-Shifter, cu o proiectare remarcabilă, vă permite să alegeți modurile de conducere X-Trail: cu modul D (conducere/Drive) pentru un control îmbunătățit al motorului și modul B (frână/Brake) disponibil la tehnologiile e-POWER și e-4ORCE, pentru o regenerare superioară a bateriei.

Lin și stabil, indiferent de locul în care vă așezați

Accelerările, frânările și virajele. Toate afectează stabilitatea deplasării dvs. Noul Nissan X-Trail cu tehnologia e-4ORCE AWD echilibrează aproape perfect distribuția greutății și controlul precis al cuplului, pentru o deplasare lină și stabilă. Pasagerii dvs. vor ajunge relaxați și revigorați, indiferent de locul pe care îl ocupă în cabină.

TEHNOLOGIE INTELIGENTĂ AWD CU 5 MODURI

Alegeți dintre cele 5 moduri de conducere pentru abordarea optimă a fiecărei situații

Optimizează motorul, transmisia și alte funcții de conducere pentru un condus mai eficient.

Pentru o experiență de conducere optimă în orice condiții.

Prin transmisia automată, modul sport îmbunătățește manevrele prin menținerea turației la viraje, pentru o putere suplimentară la ieșirea din curbe.

Modifică cartografierea și reglarea acceleratorului. Sistemul inteligent AWD se adaptează la rândul său pornind cu toate cele patru roți activate [4].

Îmbunătățește tracțiunea și controlul prin reglarea răspunsului la accelerare, transmisia și sistemul AWD inteligent pentru o performanță optimă [4].

Tablou de bord digital cu flux de energie

Datorită indicatorului pentru fluxul de energie e-POWER, cu care este prevăzut modelul X-Trail, puteți alege dintr-o selecție de afișaje cu distribuție configurabilă, cu tabloul de bord digital de 12.3” HD [3] - de la navigare și informații de divertisment, la afișajul privind utilizarea energiei vehiculului.

e-Pedal Step

e-Pedal Step este o tehnologie unică Nissan, care vă permite să accelerați și să decelerați în mod eficient, folosind doar pedala de accelerație la viteze mai mari de 10 km/h. Pedala de frână este folosită doar pentru o frânare mai puternică și pentru oprirea completă a autovehiculului [2].

[1] Consum de carburant min./max. în regim mixt WLTP (l/100 km): 5,9– 6,0 emisii de CO2 min./max. în regim mixt WLTP (g/km): 134 – 136”. A se adapta în funcție de specificul pieții și de modelele lansate.

[2] Nu trebuie să vă bazați exclusiv pe funcțiile de confort pentru șofer. Este posibil ca unele dintre acestea să nu poată funcționa în orice condiții și circumstanțe. Se aplică limitele de viteză și alte limitări. Pentru termenele și condițiile referitoare la tehnologiile Nissan, contactați distribuitorul Nissan local sau accesați www.nissan.ro

[3] 12,3 Ecranul tactil HD de 12.3” este disponibil doar pe modelele N-Connecta și superioare.

[4] Aceasta nu este o caracteristică standard.

Imaginile și descrierile sunt prezentate în scop orientativ. În unele cazuri, fotografiile se referă la autovehicule cu alte specificații decât cele locale și nu reprezintă un anumit model, nivel de echipare sau o anumită ofertă. Este posibil ca dotările ilustrate să nu fie disponibile, să nu fie disponibile ca dotări standard sau să fie disponibile doar ca dotări opționale.
(contra cost suplimentar)

Fii la curent cu cele mai noi informații despre marca ta favorită!