fbpx
Cine este Coramex by Service Automobile SA?

Cine este Coramex by Service Automobile SA?

SC CORAMEX SRL alături de SC SERVICE AUTOMOBILE SA cu sediul principal în Deva au fost înființate în anul 1994. Obiectul principal de activitate este comercializarea autovehiculelor marca DaciaRenault și Nissan. Printre obiectele secundare de activitate se numără comercializarea pieselor de schimb auto și serviciile de reparații auto.

De-a lungul anilor și datorită experienței echipelor de vânzări și service, firmele au cunoscut o dezvoltare a activităților. Astfel, în prezent punem la dispoziția dumneavoastra încă două locații pe lângă cele din Deva. Cele doua locații unde ne puteți găși sunt în orașul Hațeg la adresa Str. Nicolae Titulescu nr. 12A și în orașul Caransebeș pe Calea Timișoarei nr.48A.

În locația de la Deva suntem la dispoziția dumneavoastră cu următoarele:

  • Showroom modern pentru vânzări vehicule noi, în care veți găși în fiecare zi ultimele noutăți în ceea ce privește gama Dacia. Showroom-ul se află în Deva, Bulevardul 22 Decembrie, nr. 259-261;
  • Showroom modern pentru vânzări vehicule noi, în care veți găși în fiecare zi ultimele noutăți în ceea ce privește gama Renault. Showroom-ul se află în Deva, Bulevardul 22 Decembrie, nr. 259-261;
  • Showroom modern pentru vânzări vehicule noi în care veți găși în fiecare zi ultimele noutăți în ceea ce privește gama Nissan. Showroom-ul se află în Deva Bulevardul 1 Decembrie, nr. 2-3;
  • Atelier de reparații auto atât pentru partea de mecanică cât și pentru partea de caroserie pentru ambele mărci. În atelierele noastre de reparații, oferim servicii complete și la cele mai înalte standarde. Atenția noastră este mereu îndreptată către clienții noștri și automobilele acestora, de aceea avem grijă să le oferim cele mai bune soluții.

În locația din Hațeg, vă punem la dispoziție un showroom multimarcă. De asemenea, vă punem la dispoziție și un atelier pentru intervenții rapide pe partea de diagnoză, mecanică și electrică. Totodată se găsește și o linie de ITP pentru efectuarea de inspecții tehnice periodice la autoturisme și autovehicule ușoare până la 3,5 tone.

În locația din Caransebeș gășiți un showroom Dacia alături de un atelier de reparații mecanică, reparații caroserie și linie de ITP. Showroom-ul este o clădire nou construită care îndeplinește toate standardele impuse de constructor. Clienții ne pot vizita showroom-ul sau pot programa telefonic o întâlnire pentru a primi o atenție personalizată dorințelor și cerințelor acestora. Personalul nostru este calificat și pregătit pentru a veni în ajutorul clienților cu soluții la diverse probleme. 

573 vizualizări

Companie Dacia și Nissan: SERVICE AUTOMOBILE S.A.

Cod fiscal (CUI): RO6821692

Nr. reg. com.: J20/1125/1994

Companie Renault: CORAMEX S.R.L.

Cod fiscal (CUI): RO2118623

Nr. reg. com.: J20/422/1992

Adrese locații

Deva, jud. Hunedoara:

Hațeg, jud. Hunedoara:

Caransebeș, jud. Caraș-Severin:

Ultimele noutăți

© 2024 Coramex by Service Automobile S.A., toate drepturile rezervate.
Site realizat de Rad Media.

Fii la curent cu cele mai noi informații despre marca ta favorită!