fbpx
Noul Duster 2021 este acum în showroom!

Noul Duster 2021 este acum în showroom!

Vă invităm să testați noul model Dacia Duster 2021 în oricare din showroom-urile noastre din Deva, Hațeg sau Caransebeș.

Pe langa aspectul robust de SUV și cutia automată, noul Duster ofera 2 sisteme multimedia inovatoare compatibile cu Android Auto™ și Apple CarPlay™.

1. Media Nav – Rămâi mereu atent la drum cu ajutorul funcțiilor integrate: telefon, radio, navigație GPS, sistem îmbunătățit de monitorizare a tracțiunii integrale (pentru varianta 4X4), multimedia etc. Poți accesa informațiile pe ecranul tactil de 8″, cu redare a interfeței telefonului pe ecranul multimedia, wireless sau prin cablu, în momentul conectării smartphone-ului prin Bluetooth® sau la porturile USB. Cu 6 difuzoare integrate, beneficiezi de o calitate și mai bună a sunetului atunci când asculți muzica preferată.

2. Nav – Rămâi mereu atent la drum cu ajutorul funcțiilor integrate: telefon, radio, navigație GPS, sistem îmbunătățit de monitorizare a tracțiunii integrale (pentru varianta 4X4), multimedia etc. Poți accesa informațiile pe ecranul tactil de 8″, cu redare a interfeței telefonului pe ecranul multimedia, wireless sau prin cablu, în momentul conectării smartphone-ului prin Bluetooth® sau la porturile USB. Cu 6 difuzoare integrate, beneficiezi de o calitate și mai bună a sunetului atunci când asculți muzica preferată.

Daca doriți să aflați mai multe detalii sau să intrați în contact cu noi puteți apăsa butonul de mai jos pentru a trimite o solicitare online sau ne puteți suna la numărul de telefon 0752 089 785 de Luni până Vineri între orele 08:00-17:00.

364 vizualizări

Companie Dacia și Nissan: SERVICE AUTOMOBILE S.A.

Cod fiscal (CUI): RO6821692

Nr. reg. com.: J20/1125/1994

Companie Renault: CORAMEX S.R.L.

Cod fiscal (CUI): RO2118623

Nr. reg. com.: J20/422/1992

Adrese locații

Deva, jud. Hunedoara:

Hațeg, jud. Hunedoara:

Caransebeș, jud. Caraș-Severin:

Ultimele noutăți

© 2024 Coramex by Service Automobile S.A., toate drepturile rezervate.
Site realizat de Rad Media.

Fii la curent cu cele mai noi informații despre marca ta favorită!