fbpx
NOUL RENAULT KANGOO VAN CÂȘTIGĂ PREMIUL INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2022

NOUL RENAULT KANGOO VAN CÂȘTIGĂ PREMIUL INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2022

  • Noul Renault Kangoo Van a fost ales International Van of the Year (IVOTY) 2022 de către un juriu format din 24 de jurnalişti europeni.
  • Cea mai recentă furgonetă inovatoare de la Renault a fost recunoscută drept cel mai bun LCV dintre cele 14 vehicule ușoare lansate în ultimele 12 luni.
  • Cu sistemul „Open Sesame by Renault” care permite un acces lateral de 1,45 metri, Noul Kangoo Van se mândrește cu o inovație care atrage atentia, pe cât de utilă, pe atât de inteligentă.
  • Noul Kangoo Van este fabricat la fabrica Renault Maubeuge, locul în care excelența a devenit o marcă înregistrată.

În cadrul galei Salonului Auto Solutrans de la Lyon, domnul Jarlath Sweeney, președintele juriului IVOTY i-a înmânat lui Mark Sutcliffe, LCV Business Unit, Renault Group, premiul Internațional Van of the Year 2022 pentru Noul Kangoo Van. Juriul paneuropean, format din 24 de jurnalişti de top specializaţi în vehicule comerciale, industriale şi de transport, a plasat cel mai nou van Renault în faţa celor 14 vehicule utilitare uşoare apartinand celor 11 mărci diferite care au fost lansate în ultimele luni.

Pentru juriul IVOTY, principalul criteriu pentru premiul Internațional Van of the Year este contribuția vehiculelor la standardele de eficiență, siguranță, durabilitate și mediu ale sectorului vehiculelor utilitare ușoare.
Este pentru a 4-a oară când un vehicul comercial Renault câștigă premiul IVOTY: Master (1998), Trafic (2002) și Kangoo Z.E. (2012).

Mark Sutcliffe, SVP, LCV Business Unit, Renault Group
„Vreau să mulțumesc întregului juriu european pentru că a ales Noul Renault Kangoo Van drept câștigător al „Internațional Van of the Year 2022”. Acest premiu, căruia Renault îi acordă o mare atenție, este o sursă de mândrie pentru echipele noastre. Recompensează eforturile lor în proiectarea și fabricarea unei autoutilitare la cele mai înalte standarde de calitate și ale cărei inovații, unice pe piață, au fost concepute pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a clienților noștri profesioniști. Acest premiu prestigios este cea mai recentă recunoaștere a celor 120 de ani de inovație Renault și al know-how-ului în segmentul Vehiculelor Comerciale Ușoare. “

Cui se adresează Noul Kangoo Van?

Noul Kangoo Van se adresează în principal flotelor, comercianților și proprietarilor de afaceri cu cerințe ridicate, care caută un vehicul personalizat și echipat cu cele mai recente tehnologii și inovații pentru a se potrivi nevoilor lor de business. Furgoneta inovatoare, cu un stil atletic și dinamic, prezintă:

  • Încărcare ușoară cu inovația revoluționară cunoscută sub numele de „Open Sesame by Renault”; cu montantul B eliminat, are acum cel mai mare acces pe partea dreaptă de pe piață, cu o deschidere a ușii care se întinde pe 1,45 metri. La fel și „Easy Inside Rack”, un suport interior retractabil pentru a depozita în siguranță și la înălțime obiecte lungi, pentru o mai bună utilizare a spațiului principal de depozitare.
  • Cele mai bune caracteristici din clasă, versiunea standard având o capacitate de stocare de până la 3,9 m3, o sarcină utilă maximă de 600 kg care poate fi mărită la 800 kg, opțional, și o capacitate de remorcare de 1 500 kg.
  • Un interior modern, rafinat și ergonomic, cu un confort termic și acustic îmbunătățit, spațiu de stocare de 60 L și scaune opționale pentru până la trei adulți în cabină. Această configurație oferă posibilitatea de a transforma cabina într-un adevărat birou mobil prin rabatarea spătarului central.
  • Conectivitate de ultimă generație cu noul sistem multimedia Renault EASY LINK cu afișaj de 8’’, stație de andocare inteligentă pentru smartphone, încărcător wireless de 15 W, card Renault hands-free pentru acces ușor și sigur, precum și două USB și două prize de 12 volți.
  • 12 sisteme de asistenta (ADAS) de ultimă generație, inclusiv asistență permanentă pentru vedere în spate (Rear View Assist), frânare activă de urgență (Active Emergency Braking), asistență la balansarea remorcii (Trailer Swing Assist) și asistență pe autostradă și însoțitor de drum (Autoway and Trafic Companion), care reunește Cruise Control adaptiv cu asistența pentru menținerea benzii de rulare (Lane Keeping Assist).
  • O gamă de motoare eficiente 1.3 TCe pe benzină și 1.5 Blue dCi diesel, disponibile cu o cutie de viteze manuala în 6 trepte sau automata EDC cu 7 trepte, precum și două motoare Ecoleader cu un consum de combustibil limitat la 4,8 L/100 km și 6,1 L/100 km pe motorină, respectiv benzină.

Noul Kangoo Van va fi disponibil și în versiune electrică din primăvara anului 2022, iar in versiunea lungă, mai târziu.

Daca doriți să aflați mai multe detalii sau să intrați în contact cu noi puteți apăsa butonul de mai jos pentru a trimite o solicitare online sau ne puteți suna la numărul de telefon 0752 089 785 de Luni până Vineri între orele 08:00-17:00.

357 vizualizări

Companie Dacia și Nissan: SERVICE AUTOMOBILE S.A.

Cod fiscal (CUI): RO6821692

Nr. reg. com.: J20/1125/1994

Companie Renault: CORAMEX S.R.L.

Cod fiscal (CUI): RO2118623

Nr. reg. com.: J20/422/1992

Adrese locații

Deva, jud. Hunedoara:

Hațeg, jud. Hunedoara:

Caransebeș, jud. Caraș-Severin:

Ultimele noutăți

© 2024 Coramex by Service Automobile S.A., toate drepturile rezervate.
Site realizat de Rad Media.

Fii la curent cu cele mai noi informații despre marca ta favorită!